Препоръки

От времето на възникването си, само в Чешката република, магнитотерапията Renaissance си спечели вече повече от двадесет хиляди доволни клиенти. Между тях са домашни потребители и медицински и рехабилитационни заведения, големи болници, старчески домове, заведения за хора с увреждания, лекарски кабинети, спортни клубове, санаториуми…

С нарастване на търсенето (в страната и извън нея) се повишиха и изискванията към производството. Тъй като производството на магнитотерапията Renaissance протича съгласно всички стандарти на ЕС за медицински уреди, продуктите на дружеството ЗЕС Бърно се озоваха в листите на оферираните изделия в такива престижни и взискателни пазари, каквито са Германия, Франция, Белгия, Испания.

В нашия архив се намират стотици видеа, благодарствени писма, приветствия от водещи лекари. Търговският успех обаче е най-добре засвидетелстван от нашите дистрибутори и продавачи в редица европейски страни:

„ …предвид много скъпите здравни грижи в Испания тукашните жители се отнасят с голямо внимание към здравето си и превантивните мерки. Уредите Renaissance тук представляват много интереса домашна алтернатива на лечението.”
María del Carmen, Испания

„Словения е между страните, в които магнитотерапията е много популярна. Затова и предлаганата нискочестотна терапия е сравнително разнообразна, включително и тукашно производство. Ние обаче избрахме Renaissance. Пречената? Надеждност, дизайн, добър марж.”
Natalia Logar, Словения

„ …засега най-добрият продукт в нашата система за директни продажби. Взискателност при подготовката, толкова по-голям успех при клиентите.”
Agnieszka Szerba, Полша

„Очакваме много от пазара във Франция и Белгия. От значение е, че продуктите Renaissance отговарят на всички тукашни наредби, че са снабдени с ръководства на френски и удовлетворяват изискванията за качество и външен вид. ”
Razack Koubay, Белгия