За производителя

ЗЕС Бърно, а.с., производителят на магнитотерапията Renaissance®, е част от холдинг, в чието портфолио ще намерите както развойна дейност и производство на медицински и рехабилитационни уреди за професионална помощ и грижа в домашни условия, така и издателска дейност, полиграфия, създаване на графични информационни системи или услуги за държавната администрация.

Цялостно производство на уреди от серията Renaissance®, както и непрестанна развойна дейност и изследвания в дружеството ЗЕС Бърно съществуват вече повече от 17 години. Благодарение на това постоянно поддържаме челни позиции не само в броя, но преди всичко в качеството и надеждността на уредите. Нашето дружество е готово да посрещне нуждите на клиентите не само с количество уреди, но също и с комплексно консултиране и препоръки в областта на използването и прилагането на магнитотерапията.

ЗЕС Бърно, а.с. работи в собствени производствени зали, административни и складови помещения върху площ от повече от 140 декара в промишлената зона Бърно юг.

Успоредно с предприемаческата дейност в областта на импулсната магнитотерапия ЗЕС Бърно инвестира част от средствата си в изграждането на една от най-обширните недържавни сбирки на съвременно изобразително изкуство, графики и илюстрации, подкрепяме изложбената дейност и други национални културни дейности.

ZES Brno, a.s.
Sladovnická 4
620 00 Brno
Česká republika
E-mail: marketing@zes.cz