Марката Renaissance

Развитието на регенериращите и лечебните магнитотерапевтични комплекти от серията RENAISSANCE® е следствие на продължителна и задълбочена научна работа. Резултатът е магнитотерапия, която се доказва не само при професионална работа, но е и достатъчно ефективна и при това с опростено управление при самолечение и домашни приложния.

Предимство на системата Renaissance е и това, че първоначално е предназначена за болнично и клинични ползване. От тук идва и нейната устойчивост, високото качество на използваните материали и възможността за повтарящо се, интензивно използване. За домашно ползване са от значение прегледната и простата работа със системата, настройките за безопасност и широкият обхват на възможности за ползване.

Марката Renaissance използва собствен генератор, комбиниран с дълга редица апликатори, съответстващи на конкретните нужди на потребителя. Генераторът на магнитни импулси Renaissance е оптимален за създаване на най-подходящия обхват от честоти, естествена е и възможността за регулиране на избраната честота, както и на времето за приложение в някой от единадесетте потребителски режима. Апликаторите пък позволяват да се „експонира“ лечебното магнитно поле точно на местата, където е необходимо. Апликаторите Renaissance могат да бъдат използвани от точково локално действие през цялостно, леглово приложение чак до „задълбочените“ кръгови апликатоли.

Доказателство за успеха на магнитотерапията Renaissance е многократното закупуване на следващи апликатори при съществуващите клиенти и бързото разширяване на продажбите на тези полезни помощници на здравето в Европа и зад океана.